Ofte stilte spørsmål

Leveringstiden på et oppdrag avhenger av arbeidet som skal gjennomføres og varierer normalt mellom 10 minutter og 24 timer og opp til 7 dager. Se prisliste og leveringstid.

Dette avhenger av tilgjengelig stoff i sømmene.
Bukser kan legges ned opptil 5 cm i lengden.
Ermer kan som regel legges ned inntil 3 cm.
Jakkelengden er dessverre ikke mulig å nedlegge.

Dette avhenger av tilgjengelig stoff i sømmene.
Jakke kan normalt sys ut inntil 3 cm i ryggen/magen og bukser normalt inntil 5 cm i livet/liningen.

Glidelåsen vil være festet med lim på enkelte jakker. Dette gjelder spesielt vanntette jakker. I slike tilfeller må vi undersøke nærmere om det lar seg gjøre å bytte. Merk at dette vil føre til at jakken ikke lengre vil være vanntett, da limet erstattes med en søm.

Prisen vil avhenge av arbeidsmengden som må til for å erstatte en glidelås. Vi estimerer at en gjennomsnittlig pris vil være på kr 800,-. Merk at dette er en gjennomsnittspris og vil variere ved hvert enkelt tilfelle.

Vi jobber dessverre ikke med dunjakker av helsemessig årsaker.

Vi har dessverre ikke utstyr egnet til skinnplagg og utfører derfor ikke oppdrag med skinnplagg.

Vi lager ikke kjoler, men tilbyr likevel diverse tjenester for kvinneplagg. Dette inkluderer opp- og nedlegg av kjoler, inn-sying av kjoler og jakker, opplegg av jakkelengde, opp- og nedlegg av jakkeermer, bytte av glidelås, samt fjerning av lommer.

Vi tilbyr ikke noe skreddersydd (fra bunn av) for damer, bare herrer. Til tross for at vi er en herrebutikk så tilbyr vi en del skreddertjenester for damer. Opplegg/nedlegg av kjoler, inn-sying av kjoler og jakker, opplegg av jakkelengde, opplegg/nedlegg av jakkeermer, fjerning/innsetting av glidelås, fjerning av lommer osv osv. Er du i tvil om vi kan ta oppdraget ditt, ta kontakt med oss.

Ja, det kan vi!

Dette er dessverre ikke en tjeneste vi tilbyr per dags dato.

Vi benytter alltid tråd av høyeste kvalitet. Vi anser det derfor ikke nødvendig å benytte tråd fra Jacob Cohen, men kan gjøre det om ønskelig.

Våre dressposer og kleshengere er av høykvalitet og kan kjøpes for henholdsvis NOK150 og NOK120.

Ved kjøp av dress fra oss så får du begge to med på kjøpet.

Vi mener at en dress bør tilpasses og prøves på en fitting-session etter tilpasning og før bruk og derfor tilbyr vi ikke salg på nettet.

Dette anbefaler vi ikke, men det kan vi gjøre.

Vi tar NOK400 for kjoler som er laget av ett lag (uten fór) og NOK600 hvis kjolen er laget av to lag (med fór). I denne prisen får kunden også rettet opp kjolen. De fleste kjoler er ujevne på bunnen. Dette er fordi kjolene er sydd etter modeller, men ikke alle som har samme former som modellene og derfor når man tar på seg kjolen, blir den veldig ujevn på bunnen. Dette rettes opp i denne tjenesten samtidig som den legges opp etter din lengde.

Vi er veldig opptatt av å tilby beste kvalitet og kvaliteten avhenger av tiden våre skreddere bruker på et plagg. Opplegging av ermer er en tidskrevende prosess som gjøres på to måter.


1. Vi åpner ermet, fjerner overflødig stoff og flytter deretter knapper, knappehull og andre detaljer på ermet. Deretter syr vi alt på nytt igjen.

2. Vi fjerner ermet fra jakken ved skulderen og fjerner deretter overflødig stoff før vi syr på ermet igjen. Dette er en tidskrevende prosess og gjøres kun hvis knappene er funksjonelle.

Kan dere tilpasse en dress som er kjøpt annet sted?